Engko

Engko er en uafhængig energirådgivningsvirksomhed, der arbejder med uvildig energirådgivning indenfor områderne: energirådgivning, bedre bolig rådgivning, vedligeholdelsesplaner, solcellerådgivning, fugt- og skimmelsvamp, termografering og radon.
Engko er en ejerledet vækstvirksomhed med hovedsæde i Thy, med potentiale i at blive en landsdækkende energirådgivningskæde.

Engko stod i en situation, hvor virksomheden skulle i gang med en større ekspansion af virksomheden. Ekspansionen af virksomheden stillede krav til en klar og ambitiøs strategi og nogle effektive interne arbejdsgange. Jan udtaler: ”Jeg havde behov for ekstern hjælp til at løse disse opgaver, og jeg kontaktede Visuel Management, som faciliterede en række strategi workshops, som resulterede i nogle klare mål og prioriterede handlinger, som virksomheden skal gennemføre i løbet af de kommende år".

Efter en veltilrettelagt strategiproces står Engko med en klar vision, mission og værdier, med en tilhørende handleplan med initiativer, der skal implementeres i løbet af den nærmeste fremtid. Undervejs i strategiprocessen har Troels og Ole givet mig et godt modspil, som har medført nogle vigtige erkendelser i forhold til Engkos udvikling og i forhold til min rolle som ejer og leder.

Jeg kan derfor varmt anbefale Visuel Management for andre vækstvirksomheder, der ønsker at få stillet skarpt på deres virksomheds strategiproces.

Jan Høilund Christensen, Ejer af Engko